Barion Pixel
Kecskés Pince

Pincészet

Családunk generációkra visszamenőleg foglalkozik szőlő műveléssel, borkészítéssel. 1981. április 4-én telepítettük első saját szőlő ültetvényünket, amely 2000 négyzetméteren oportó és zweigelt fajták voltak. Kezdetben munka mellett, hobbyból készültek a Kecskés borok, majd a 90-es évek eleje óta Kecskés József pincegazda vezetésével főállásban foglalkozunk a borászkodással. A területek növekedésével a szőlő és a bor szeretete élethivatássá vált. Pincészetünk saját maga műveli szőlő területeit, majd kézi szüretelés után magunk dolgozzuk fel a szőlőt. 

A vendéglátást a mai napig nagy szeretettel végezzük. Dózsa György utcai pincénkben akár 50 fős csoportot is vendégül tudunk látni. Előzetes bejelentkezés alapján lehetőség van hideg és meleg ételek elfogyasztására egy borkóstoló mellett. Választékunk:

– Vincellér tál füstölt főtt csülökkel

– Töltött káposzta 

– Pincepörkölt sós burgonyával

– Sült csülök lila káposztával, talléros burgonyával

– Házi rétes

Nyitva tartás: előzetes egyeztetés alapján

Címünk: 7773 Villány, Dózsa György u. 29

Kecskés Pince

Borház

Borház Villány történelmi pincesorán

Villány méltán híres történelmi pincesorán 2006 óta üzemeltetjük borházunkat. Itt megtalálhatók aktuális kínálatunkból boraink, lehetőség van helyben bor kóstolásra, illetve elviteles vásárlásra. Akik szeretik a különlegességeket megízlelhetik borlekvárjainkat, valamint szőlő lekvárunkat. A meleg nyári napokon a pince nyújtotta hűsben fogyaszthatják el vendégeink borainkat. 

Nyitva tartás: egész évben

Címünk: 7773 Villány, Baross Gábor utca 56.